Bejelentés


SI&LU Singular and Luxus


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Üzenőfal


Név:

Üzenet:

Isten hozott az Egyediség és Luxus világában
Singular and Luxus. A fantázianév két tehetséges fiatal divattervezőt takar, akik hagyományteremtő szándékkal, második alkalommal rendezik meg a Művészetek éjszakája elnevezésű egész estés bemutatójukat. Ők Lukács László és Balogh Szabolcs.


Jelszavuk: Style for you, azaz Stílus, Neked! Ebben a pár szóban össze is foglalhatjuk divatról alkotott elképzelésüket: a divatos külső mindenki számára elérhető anélkül, hogy feladná saját egyéniségét, stílusát. A divat mindenkié, hiszen mindannyian képesek vagyunk egyszerre divatosak és egyediek is lenni. Csak kellő önbizalom, önismeret, és egy jó divattervező kell hozzá, aki a testi és lelki sajátosságokat összhangba tudja hozni az aktuális trenddel. Szerencsére manapság nem az számít divatosnak, aki a legújabb, legdrágább ruhákat vásárolja, hiszen a butikokban található tömegárú gyakran visszaköszön az utcán. Igazán stílusosnak az érezheti magát, aki tisztában van a számára előnyös színekkel és formákkal, ezt össze tudja passzintani egyéniségével, és célirányosan keresi az olyan ruhadarabokat, melyek megfelelnek elképzelésének.


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!